Viet Namn Nam Restaurang

Hej och välkomna tillbaka hit till ännu ett inlägg på min blogg där jag för det mesta skriver om allt och ingenting, om saker som händer i min vardag och andra grejer som jag känner att jag vill dela med mig av. För ett par inlägg sedan så skrev jag lite om min dag och hade då varit och besökt en restaurang i Huskvarna vid namn Viet Nam Nam som ni hade lite frågor och funderingar över i kommentarsfältet. Jag tänkte att jag, istället för att skriva och svara på var och en av er, skulle ta och göra ett litet inlägg här om restaurangen som jag var på. Som ni såg från bilderna så kan ni väl hålla med om att det såg extremt gott ut? Och det var det också.

Då jag tycker om att pröva nya ställen att äta på och nya restauranger att besöka så blir det ju så ibland att det är ett par stycken av er som hör av er och vill ha tips när det kommer till just olika rätter och vad man ska pröva på. Jag tycker verkligen att det är hur kul som helst att ni vänder er hit för att få dem tipsen och jag vill absolut kunna vara så behjälplig som möjligt för er. Jag tror nästan därför att jag kommer att börja skriva lite mer ingående när det kommer till mina framtida inlägg för att kunna ge er informationen direkt. Det var ju kanske inte så lätt förut när jag inte visste om att jag hade så många matälskare som läste min blogg. Nu när jag vet det dock så känns det ju kanske som att jag borde sadla om lite med själva inriktningen av bloggen, men samtidigt så vet jag ju att det finns många av er som är mer intresserade av andra saker som jag skriver om. Hur som helst så får vi väl se hur det blir, men Viet Nam Nam är en restaurang som jag verkligen kan rekommendera till alla i eller omkring Huskvarna.