Snickeri i Hisings Kärra

För inte så länge sedan så anlitade vi ett snickeri från Hisings Kärra då vi kände att vi behövde hjälp med lite olika små byggprojekt där jag inte kan utföra allt på egen han.

Jag fick sätta mig ned med LG Snickeri & Måleri där vi gemensamt diskuterade projekten och hur allt skulle gås tillväga och då även hur lång tid allt arbete skulle ta. Planeringen verkade fungera bra och vi var underförstådda i vad som exakt behövdes göras.

Efter ungefär tre veckors arbete så var projekten slutförda och man kunde äntligen summera arbetet och hur bra de, på LG Snickeri & Måleri genomförde det, och ja, det är mer eller mindre exakt varför jag skriver denna texten.

Jag ville verkligen ta mig tiden till att rekommendera detta snickeriet för deras helt enastående arbete som dem genomförde för mig för ett så oerhört bra pris och på så otroligt kort tid. Det kändes väldigt skönt att sätta sig ner med ett företag som tog sånt enormt intiativ.