Snickare i Flen

Jag och min sambo har länge velat kunna bygga ut en balkong uppe på övervåningen intill vårt sovrum, vi har även under en ofantligt lång tid velat renovera vårt badrum med så till slut kände vi bara att det nu helt enkelt får räcka och att vi får se till att kontakta en snickare i Flen. SÅ efter mycket research och sökande efter allt vi kunnat hitta så kände vi att grabbarna på Kompetenspoolen i Katrineholm AB var det perfekta valet. Dem har arbetat inom detta yrket i väldigt många år där dem verkligen ser ut att ha gjort tonvis av deras kunder enastående nöjda över deras slutresultat på byggprojekten. Något som i synnerhet intresserade oss enormt mycket.

Vi kontakta dem och slog oss ned tillsammans för att diskutera våra två byggprojekt där dem kom med många olika typer av förslag för att göra detta så bra och prisvärt som möjligt, vilket vi självklart uppskattade och imponerades av enormt mycket. Att ett byggföretag tar sådant ansvar var väldigt uppfriskande då vi haft otur med just sådant här innan.

I slutet på projektet när vi nu då ska summera så kände vi att vi behövde ta oss tiden till att skriva en liten recension om hur bra dem genomförde detta arbetet. Vi är så fantastiskt nöjda och imponerade att dem fick gjort balkongen och badrummet på så kort tid och då givetvis även för det löjligt bra priset.