Bygg i Lund

Ja nu när sommaren börjar närma sig med stormsteg så tog jag beslutet att för ungefär en månad sen att jag ville bygga en altan till mitt hus så man kan sitta ute så mycket som möjligt under de varma sommarkvällarna. Därför kontaktade jag då Perssons Byggservice som erbjuder alla typer av tjänster inom bygg i Lund och därför kände jag att med alla goda rekommendationer dem har, s¨skulle dem bli perfekta för detta snabba arbetet. Inför projektet så fick vi givetvis lägga upp en planlösning av gällande hur vi vill att altanen skulle vara formerad, vilket trä och uppskattningsvis hur lång tid det skulle ta att genomföra detta arbetet. Dem siktade på att få ett så bra slutresultat som möjligt så skulle arbetet ta max två veckor. Då ytan var väldigt stor så var det väldigt förståeligt att det skulle ta såpass lång tid att bygga altanen.

Hur som helst detta är varför jag här och nu sitter och skriver denna texten, är så otroligt imponerad, glad och överväldigad över hur fantastiskt bra dem på Perssons Byggservice genomförde detta arbetet och vilken grym service dem har.